Gra PBF o pokemonach
Administrator
Spoiler:
Rodzina:
Mama: Stellla 36lat
Tata: Tomasz 41 lat
Brat: Ichigo 15 lat
Spoiler:
Hodowla:
Samce:
Samice:
Jaja:
Spoiler:
Dom:
Parter - Nie wielka kuchnia, łazienka, salon, sypialnia i jadalnia.
I Piętro - Mój pokój, pokój Ichigo, łazienka.
II Piętro - Pokój gościnny, łazienka
Wstałem z samego rana gdyż dziś kończyłem 15 lat i miałem wyruszyć w podróż...
Administrator
-Hmmm ciekawe co to? - Powiedziałem
-Ej Aipom wstawaj! Właśnie skończyłem 15lat!
Wziąłem Aipom na ramię i poszedłem obudzić Ichigo
Otworzyłeś PokeBall... Nic w nim nie było xD To Ball Aipoma. Za nim było jeszcze 5 mniejszych Balli.
- Bui Bui... - Usłyszałeś.
Był to Buizel twojego brata. uchylił trochę drzwi i zaczął się na ciebie patrzeć.
Administrator
-Buizel, czy Ichigo jeszcze śpi? Wyruszamy za godzinę... - Powiedziałem do Buizela i pogłaskałem go po głowie...
Rozejrzałem się po pokoju, wyglądało na to, że jeszcze się nie spakował
-Chwila! Nie wziąłem swoich balli!-Powiedziałem na chwilę odszedłem i wróciłem do swojego pokoju...
Rozejrzałem się i poszukałem potrzebnych przedmiotów
Administrator
-Hmmm nie ma potrzeby brać tego jaja, zostawię je w mojej hodowli.
Zauważyłem Buizela
-Obudź Ichigo i powiedz mu że spotka mnie w hodowli-Powiedziałem do niego i zacząłem się ubierać
Zostawiłeś jajo w hodowli. Być może jeszcze dzisiaj się wykluje. Po chwili przyszedł Ichigo.
- Chcesz ze mną walczyć? Proszę! Jak chcesz może być nawet walka pokazowa! - Zaczął wrzeszczeć twój brat.
Jak zawsze zachowuje się tak samo
Administrator
-Nie trzeba pokazowej, wykończę cię w normalny sposób ;]
Spojrzałem na aipom
-Na początek musze poznać twoje ataki
Przeskanowałem Aipom
Spoiler:
#190 Aipom
Natura: Wesoła
Ataki: Quick Attack, Tail Whip
Sp. Atak: Focus Punch
Buizel na sam początek zaatakował Water Gun. Aipom sprawnie uniknęła robiąc salto nad atakiem. jednak trochę wody trafiło Aipom w ogon przez co się przewróciła, ale od razu się podniosła. Oba pokemony są równo silne.
Administrator
-Bardzo dobrze Aipom! Teraz zrób salto nad nim i uderz Quick attack od tyłu! Potem kiedy będzie chciał cię atakować użyj Tail whip! Następnie Unikaj ataków by użyć Quick Attack! Przejdź bokiem obok niego i uderz Focus Punch w plecy!
Pokemony walczyły równo do puki Aipom nie uderzył Focus Punch. Atak był tak mocny że powalił Buizela na ziemie, ale ten zaraz wstał i oddał Water Gunem którego Aipom sprawnie unikł. Buizel następnie uderzył SonicBoom które uderzyło w ogon Aipom i go przewróciło, ale jednak szybko się podniósł. Pokemony czekają na komendy.
Administrator
( pisz ile mają HP )
Teraz szybko Wyskocz i rób salta używając growl... kiedy Buizel bardzo się na ciebie zapatrzy zaatakuj Quick Attack w jego brzuch! Następnie Kręć się w okół niego najszybciej jak umiesz i w pewnym momencie użyj Quick Attack! Potem wyskocz, wymierz w jego głowę i Focus Punch!